Macht van de media: communicatie in crisistijd

Registrations are closed

Het coronavirus bracht HollandBIO thema’s als innovatie, productontwikkeling, testen en vaccinatie naar ieders keuken- en (digitale) borreltafel. Niemand had twee jaar geleden kunnen voorspellen dat ons biotech jargon, met woorden als mRNA-technologie, OMT, EMA en PCR, gemeengoed zou zijn.

Dat biotech innovaties en hun belangrijke bijdrage meer aandacht hebben gekregen dan ooit, staat buiten kijf. Maar heeft twee jaar intensieve crisiscommunicatie ook impact gehad op het aanzien van de biotech sector? Is het publieke vertrouwen in wetenschap en innovatie veranderd, of de maatschappelijke acceptatie van biotech producten? En hoe nu verder, duiken we gewoon onze labs weer in en stopt de communicatie, of zetten we de lijn door?

Met Macht van de Media maakt HollandBIO de balans op van de golf aan publiciteit over de biotech sector en haar innovaties. Als aftrap delen drie toonaangevende experts hun ervaring en visie op de cruciale rol van communicatie op maatschappelijke acceptatie, en daarmee op het bestrijden van de pandemie. Daarna is het woord aan de zaal: wie heeft de quarantainetijd het beste benut voor reflectie en bezinning, én is zijn debating-skills daarbij niet verloren? Stemmen doen we met onze voeten tijdens een heus Lagerhuisdebat.

 Hear Hear! Registreer je snel.

Date & Time
Wednesday
May 11, 2022
3:00 PM 6:00 PM Europe/Amsterdam
Location

Beeld en Geluid Den Haag

82 Zeestraat
Den Haag 2518 AD
--Beeld en Geluid Den Haag--
Get the direction
Organizer

HollandBIO

070 833 13 33
info@hollandbio.nl
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.