Praat mee – Biotech Booster Nationaal Groeifonds (kopie)

Registrations are closed

HollandBIO werkt met de Nederlandse universiteiten, UMC’s en hogescholen aan een voorstel voor het Nationaal Groeifonds waarmee we valorisatie van onze excellente biotech-brede kennisbasis verbeteren: Biotech Booster. Eén belangrijk uitgangspunt van Biotech Booster is het benutten van de ervaring en expertise van biotech ondernemers om beloftevolle vindingen van de kennisinstellingen op een bedrijfsmatige en efficiënte manier door te ontwikkelen tot investeerbare assets.

Input van de ondernemers in onze achterban is onmisbaar voor het slagen van Biotech Booster. We nodigen je dan ook van harte uit om met ons mee te denken over het voorstel: welke praktische haken en ogen zie je, welke mogelijkheden en welke rol voor ondernemers en bedrijven? Ook lichten we het voorstel nader toe.

De datum voor indiening van het voorstel nadert snel. Om zoveel mogelijk input te krijgen van de ondernemers in onze achterban, organiseren wij twee digitale bijeenkomsten om mee te praten. Deze zijn alleen voor HollandBIO-leden.

Date & Time
Tuesday
September 28, 2021
7:30 PM 8:30 PM Europe/Amsterdam
Location

Digitaal

--Digitaal--
--Digitaal--
Get the direction
Organizer

HollandBIO

070 833 13 33
info@hollandbio.nl
SHARE

Find out what people see and say about this event, and join the conversation.